Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Αγγίζει το 50% ο Ν. Καραπάνος σε δημοσκόπηση της Εφημερίδας Παραπολιτικά για το Δήμο Μεσολογγίου!


Με αέρα νικητή από την πρώτη Κυριακή προχωράει προς τις εκλογές ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος . Δημοσκόπηση και μάλιστα σε πολύ μεγάλο δείγμα αποτυπώνει μεγάλο προβάδισμα Καραπάνου που δεν αποκλείεται όπως έχουμε γράψει εδώ και μέρες να «κλειδώσουν» το αποτέλεσμα των εκλογών από την πρώτη Κυριακή! Προβάδισμα λοιπόν  (46%) του νυν δημάρχου Νίκου Καραπάνου καταγράφει η εν
λόγω δημοσκόπηση ενώ δίνει  επίσης υψηλό  ποσοστό (27%) για τον Κ.Λύρο.  Χωρίς  δυναμική (11%) εμφανίζει η δημοσκόπηση στον Παυσανία Παπαγεωργίου και μόλις… 4% στον Δημήτρη Σταμάτη κατέγραψε δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata (τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Παραπολιτικά και στο site kalpi19.gr) .Ο υποψήφιος της Λαϊκης Συσπείρωσης Θ.Γερολυμάτος λαμβάνει 5% ενώ ο Β.Μπρούμας 7%.
Η μέτρηση πραγματοποιήθηκε το διάστημα 6-8 Μαρτίου, κατά το οποίο ο Δημήτρης Σταμάτης δεν είχε ακόμα αποσύρει την υποψηφιότητά του.
Η δημοσκόπηση μάλιστα μέτρησε ακόμη και τους …Νίκο Μουρκούση και Κώστα Δαουτίδη. Συγκεκριμένα οι πολίτες που πήραν μέρος κλήθηκαν να αξιολογήσουν τη στήριξη του κ.Μουρκούση και την ένταξη του κ.Δαουτίδη στο συνδυασμό Καραπάνου.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επισημανθεί πως οι δημοσκοπήσεις δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος αλλα αποτύπωση κλίματος μιας συγκεκριμένης συγκυρίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου