Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ιδού το πραγματικό τιμολόγιο για τις "τσιπούρες" και τι αφορούσε! Τι έχετε να πείτε τώρα κ. Παπαδόπουλε;


H διαδικτυακή λάσπη σε αυτές τις εκλογές στο Μεσολόγγι έχει όνομα Κοινωνία Μπροστά. Το γραφείο τύπου της παράταξης Κοινωνία Μπροστά έχει επιδοθεί  εργολαβικά σε ένα ανελέητο πόλεμο κατά της Δημοτικής Αρχής και σχεδόν καθημερινά κάνει και μια νέα ηχηρή αποκάλυψη! Χθες λοιπόν με τη γνωστή μέθοδο  της δημιουργίας εντυπώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε έγγραφο που στο σύνολο του αφορούσε δαπάνη περίπου 25.000 για γεύμα που κάλυψε ο Δήμος στην ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας αλλά και στις
Εορτές Ντολμά στο Αιτωλικό .  Αποκρύπτοντας επιμελώς την ανάλυση της συγκεκριμένης δαπάνης επιχείρησε να παρουσιάσει
πως ένα και μόνο γεύμα κόστισε 25.000 ευρώ για τσιπούρες. Συμπύκνωσε δυο διαφορετικές δαπάνες όπως φαίνεται και από το τιμολόγιο  που πραγματοποιήθηκαν όμως  σε ξεχωριστό χρόνο αλλά τακτοποιήθηκαν  με  ένα τιμολόγιο ......αφού αφορούσαν τον ίδιο προμηθευτή.
Στο τιμολόγιο το οποίο σας παρουσιάζουμε μπορείτε  να δείτε την πραγματική αλήθεια ….
Έχουμε και λέμε
Αρχικά το εν λόγω τιμολόγιο δεν αφορούσε μόνο τη Γιορτή Ντολμά αλλά και το γεύμα που κάλυψε η Δημοτική Αρχή μετά από αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου μετά  την πανελλήνια ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας που είχε συνεδριάσει στο Μεσολόγγι!

Πιο αναλυτικά;
Όπως βλέπετε και στο τιμολόγιο που παρουσιάζουμε ο Δήμος ξόδεψε μόλις 11,50 ευρώ κατ άτομο για γεύμα που αφορούσε τα μέλη των Φιλαρμονικών και τα τμήματα από πολιτιστικούς συλλόγους   που συμμετείχαν στις Εορτές Ντολμά και στο σύνολο τους ήταν 1250 μερίδες ! Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι πως οι εορταστικές εκδηλώσεις Ντολμά ήταν διήμερες δηλαδή οι προσκεκλημένοι γευμάτισαν και το Σάββατο βράδυ  αλλά και την Κυριακή μεσημέρι.
Επίσης ξόδεψε 4.000 ευρώ για το δείπνο των δικηγόρων .. και μόλις 1500 ευρώ για το κέτερινγκ που είχαν στην ολομέλεια στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ! Το μενού που ζητήθηκε στο Δήμο από το Δικηγορικό Σύλλογο ήταν συγκεκριμένο όπως μπορείτε να δείτε και η αξία του θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη!



Τα συμπεράσματα δικά σας … Όλα αυτά έγιναν στον απόηχο της χθεσινής δημοσκόπησης που κατέγραψε την εκλογική κυριαρχία της παρούσας Δημοτικής Αρχής.. Και ο πιο αδαής πολιτικά καταλαβαίνει τη σκοπιμότητα ορισμένων τέτοιων αποκαλύψεων .... Αμέσως ο ανεμιστήρας με  τη λάσπη μπήκε στην «πρίζα»  και τα γνωστά «παπαγαλάκια» έπιασαν δουλειά στο Face – Book! 
Μια αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από την Κοινωνία Μπροστά που  το μόνο που θα καταφέρει με αυτή την επιχείρηση συκοφάντησης του τόπου μας είναι να πετύχει  ένα πολιτικό «χαρακίρι»
Επιτέλους ας το πάρουν απόφαση, ότι ο δήμος Μεσολογγίου  θα προχωρήσει μπροστά και δεν θα γυρίσει πίσω.  Αυτό βέβαια το κατέδειξε και χθεσινή δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας από μεγάλη Αθηναϊκή εφημερίδα .  Λογικό είναι να τους κυριεύει ο πανικός μπροστά στην επερχόμενη ήττα! Επειδή οι δημότες δεν θα ξεχάσουν εύκολα, εκείνους που θέλουν πρώτα να τους καταστρέψουν ώστε να μπορούν να τους «σώσουν» έπειτα.

Πως είναι δυνατόν οι δήθεν θιασώτες της απλής αναλογικής, των συναινέσεων και των συνεργασιών να πολιτεύονται με καταγγελίες, «ανθρωποφαγίες» και λασπολογίες; Οι εκλογές θα τελειώσουν. Με αυτές τις συνθήκες πως θα συνεργαστούν για το καλό του τόπου;

Υ.Γ. κ. Παπαδόπουλε η γραφείο τύπου του συνδυασμού Κοινωνία Μπροστά αν έχετε στοιχεία για διαφθορά γιατί δεν τα πάτε στον εισαγγελέα ;
Μήπως έχετε μπερδέψει την πόρτα της Αιχμής με την πόρτα των Δικαστηρίων και του Εισαγγελέα;
 Μια ακόμη ηχηρή αποκάλυψη απο τον εργολάβο της "λάσπης" κατά της Δημοτικής Αρχής βρίσκει τοίχο!!!
Γιατί δεν κάνατε την ανάλυση στο κόσμο που απευθύνεστε για το τι αφορούσε το τιμολόγιο; 
Μήπως τελικά ο δρόμος του πολιτικού πολιτισμού που θέλησε να δείξει ο Δήμαρχος αποσύροντας τις μηνύσεις ήταν λάθος του ; 
Μήπως ο κ. Δήμαρχος και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι που λασπολογείτε πρέπει να αλλάξουν τακτική για να υπερασπιστούν επιτέλους την τιμή και την υπόληψη τους  αφού  καθημερινά πλέον διαρρέονται στο Face Book  αποφάσεις και τιμολόγια  προς δημιουργία αλγεινών εντυπώσεων για διαφθορά και ρεμούλα.....
Περιμένουμε πάντως να σχολιάσετε την ανάλυση του τιμολογίου σε επόμενη ανακοίνωση σας ...αν φυσικά σας συμφέρει και αν έχετε κάτι να σχολιάσετε!!!!
Πάντως με αυτή την τακτική σας κ. Παπαδόπουλε αν και είναι ξεκάθαρο για ποιον "δουλεύετε" σε αυτές τις εκλογές  το μόνο που θα καταφέρετε είναι να βγάλετε τον Καραπάνο πρώτο και με διαφορά απο τον πρώτο γύρο!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου