Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Προσπάθησε να εκδώσει άδεια μικρής κλίμακας ο κ. Λύρος με «ψεύτικο» τοπογραφικό! Οι υπηρεσίες ανακάλεσαν την άδεια και βγάλανε αναληθές το τοπογραφικό! (δείτε την απόφαση στο διαύγεια)


Ευτυχώς που η κοινωνία του Μεσολογγίου είναι μικρή και όλα βγαίνουν στην επιφάνεια .  Αν και η βροχή των τελευταίων ημερών «ξέπλυνε» μεγάλο μέρος της λάσπης που πετάγεται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση , εντούτοις  τα fake news  και η επικοινωνιακή προπαγάνδα εναντίον της Δημοτικής Αρχής δίνουν και παίρνουν .  Δεν υπολογίζουν όμως ότι ο δημόσιος και επαγγελματικός βιος του δικού τους «υπερασπιστή» δεν είναι και τόσο βελούδινος. Με έκπληξη οι υπηρεσίες  Δόμησης του Δήμου  Μεσολογγίου παρέλαβαν από τον υποψήφιο Δήμαρχο και Πολιτικό Μηχανικό στο επάγγελμα Κώστα
Λύρο ένα τοπογραφικό που μάλλον δεν ήταν και τόσο φερέγγυο. Μετα από ενδελεχή έλεγχο των υπηρεσιών  διαπιστώθηκε ότι με ή χωρις σκοπιμότητα , με ή χωρίς προχειρότητα , με ή χωρίς  δόλο , με ή χωρίς σκοπό το τοπογραφικό που κατέθεσε ο κ. Λύρος ήταν αναληθές. Τελικά οι αρμόδιες υπηρεσίες ανακάλεσαν τις εργασίες του πελάτη του κ. Λύρου και έβγαλαν ψεύτικο το τοπογραφικό του υποψηφίου Δημάρχου.  Και φυσικά αναδεικνύουμε το γεγονός  όχι μόνο  γιατι  ο κ. Λύρος προσπάθησε να παραπλανήσει την υπηρεσία με ένα  αναληθές τοπογραφικό διάγραμμα αλλά για να δώσουμε στους τοπικούς δημοσιογράφους εκτός από fake news και πραγματικές ειδήσεις. Περιμένουμε να δούμε αν θα συμπεριλάβουν ως είδηση  και να κάνουν ρεπορτάζ στα μέσα τους κάτι τόσο σημαντικό ή έστω να απευθύνουν κανένα ερώτημα στον εκλεκτό τους υποψήφιο . Εμείς ένα πάντως έχουμε να ρωτήσουμε τον κ. Λύρο  : “Όπως ορίζεται τις συντεταγμένες στα τοπογραφικά έτσι θα διοικήσετε και το Δήμο κ.Λυρο;»






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου