Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Στα «κάγκελα» οι Συριζαίοι με την υπονομευτική στάση του Π. Παπαδόπουλου!


Τα "σκαθάρια" που ομιλούν στο όνομα της Κεντροαριστεράς στο δήμο μας, είτε θα εξαφανιστούν, είτε θα βρουν δικαίωση... Εσείς τι λέτε;». Εμείς πάντως λέμε ότι θα εξαφανιστούν αφού η χαμένη τιμή της Κεντροαριστεράς δεν μπορεί να βρίσκεται στους κόλπους της δημοτικής παράταξης του Κώστα Λύρου! Έτσι δεν είναι κ. Παπαδόπουλε;
Η Κοινωνία Μπροστά που ηγείστε ..που ακριβώς
ψάχνει την χαμένη τιμή της κεντροαριστεράς κ. Παπαδόπουλε;
Σε μια αγωνιώδη προσπάθεια έχει επιδοθεί ο κ. Παπαδόπουλος και με όσες δυνάμεις διαθέτει προσπαθεί να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του κ. Λύρου . Εκτός από τον ένα και μοναδικό Δημοτικό του Σύμβουλο που διέθετε και τον «δώρισε» από πολύ νωρίς τώρα κάνει επαφές και πιέζει κι άλλους κολλητούς του να προσχωρήσουν στο ψηφοδέλτιο της Δημιουργικής Ανατροπής που στήνεται με πολλά παρακαλετά και με μεγάλη δυσκολία! Τελευταία προσάρτηση του κ. Παπαδόπουλου η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα είναι  ο αδερφός του γαμπρού του κολλητού του φίλου απο τον Αγιο Θωμά  ο κ. Αναγνωστόπουλος!
Πόσο τυχαίο είναι πως μετά τον κ. Κοκκοτό προσχωρεί και ο κ. Αναγνωστόπουλος ;
Επίσης πόσο τυχαίο είναι που η κουνιάδα  του κ. Αναγνωστόπουλου εργάζονταν ως συνεργάτιδα  του κ. Παπαδόπουλου στο Νοσοκομείο παλιότερα;
Τόσες συμπτώσεις μαζί αναρωτιούνται στελέχη του  ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν την υπονομευτική προσπάθεια του κ. Παπαδόπουλου  να παίρνει σάρκα και οστά!
Την ώρα αλήθεια που το ΣΥΡΙΖΑ έχει μείνει «ακέφαλο» και χωρίς υποψήφιο στο Μεσολόγγι μοιάζει ξεκάθαρο ότι ο κ. Παπαδόπουλος που στηρίχθηκε από το κυβερνόν κόμμα στις προηγούμενες εκλογές ..στήνει το ψηφοδέλτιο του «δεξιού» υποψηφίου και τραβάει το χαλί σε οποιαδήποτε υποψηφιότητα μπορεί να προκύψει από το ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο!
Αλήθεια κ. Παπαδόπουλε έχει μείνει κανένας άλλος κολλητός σας να μην τον πάτε στο Λύρο;
Αλήθεια αν κατεβεί τελικά υποψήφιος από το ΣΥΡΙΖΑ  στο Μεσολόγγι ποιον θα έχετε να του δώσετε για το ψηφοδέλτιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου