Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Μεγάλη δημοσκόπηση Αθηναϊκής Εφημερίδας που θα δημοσιευτεί αύριο δείχνει …. γιατί ο Ν . Καραπάνος θα «καθαρίσει» τους αντιπάλους του από τον πρώτο γύρο…


Σαρωτική νίκη Καραπάνου από τον πρώτο γύρο μάθαμε ότι καταδεικνύει επιστημονική δημοσκόπηση που θα κυκλοφορήσει αύριο από μεγάλη Αθηναϊκή εφημερίδα και μάλιστα σε πολύ υψηλό δείγμα! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εν λόγω δημοσκόπηση δείχνει άνετη υπεροχή Καραπάνου από τον πρώτο γύρο ενώ ακόμα πιο μεγάλη είναι η αναγνώριση του νυν Δημάρχου για τα μεγάλα έργα ανάπτυξης που θα αλλάξουν την εικόνα αλλά και την οικονομία του
Δήμου!   Το παιχνίδι των δημοτικών εκλογών για το Μεσολόγγι κλείνει όπως όλα δείχνουν και αυτό αποτυπώνεται και στις επιστημονικές μετρήσεις ..  Ο Νίκος Καραπάνος αποδείχτηκε εργατικός , μεθοδικός  και ιδίως αποτελεσματικός .  Αυτά είναι λίγα  από τα χαρακτηριστικά του Δημάρχου Μεσολογγίου  που συνθέτουν έναν άνθρωπο που για δεύτερη  συνεχόμενη θητεία διεκδικεί τον Δήμο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η νίκη θα είναι ομαδική αλλά οι περισσότεροι από τους συνεργάτες  και υποψήφιους του Νίκου Καραπάνου πιστώνουν το μεγαλύτερο μέρος της νίκης που βλέπουν να έρχεται απο την στάση του πολιτικού και ανθρώπου Καραπάνου.. Δουλεύει πολύ και κυκλοφορεί ανάμεσα στους πολίτες, σκύβει στα προβλήματα με σεβασμό και πάει κόντρα όπου χρειαστεί !Κάνει χατίρια με την ψυχή του, είναι συμπονετικός, έχει χιούμορ και δεν φοβάται να τσαλακωθεί. Τρέχει πρώτος σε ότι και να συμβεί και έχει τον απόλυτο έλεγχο όσων συμβαίνουν γύρω του!

Απέναντι στον Νίκο Καραπάνο  δεν θα είχε τύχη κανείς κατά τους δημοσκόπους!  Δεν θέλουν να δουν καμία αλλαγή  όπως δείχνουν  οι δημοσκοπήσεις οι δημότες του Μεσολογγίου γιατί όσα πράττει ο Καραπάνος είναι αυτά που έχουν ανάγκη. Η σύνδεση του Μεσολογγίου με το Ιόνιο , το Κολυμβητήριο κ.α. μεγάλα έργα σε συνδυασμό με την πολιτική του μαεστρία κλείδωσαν ήδη μια δεύτερη μεγάλη νίκη στο συνδυασμό "δήμος για τα παιδιά μας"!!!

Προφανώς και θα «καθαρίσει» το παιχνίδι της Δημαρχίας από τον πρώτο γύρο και μάλιστα με ψηλά νούμερα και όχι οριακά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου